Peste 100 de mijloace de transport au fost controlate de oamenii legii în cadrul unei acțiuni la regimul silvic

Peste 100 de mijloace de transport au fost controlate de oamenii legii în cadrul unei acțiuni la regimul silvic

În perioada 18 - 20 noiembrie 2022, polițiștii botoșăneni, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Direcției Silvice au acționat pentru prevenirea și combaterea transportului de material lemnos și animale vii, pe raza întregului județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 80 de persoane și au fost controlate peste 150 de mijloace transport, inclusiv atelaje hipo.

„Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 17.000 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

De exemplu, un bărbat care se afla la volanul unei autoutilitare ce transporta material lemnos a fost oprit, în localitatea Huțani, pentru control și amendat.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că nu deținea aviz de însoțire a lemnelor.

„În cauză a fost dispusă confiscarea cantității de material lemnos, iar conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 de lei”, a adăugat Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
793

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1301

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
516

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...