Pericole din trafic. Șoferi depistați în stare de ebrietate la volan

Pericole din trafic. Șoferi depistați în stare de ebrietate la volan

Doi șoferi din Botoșani sunt cercetați, după ce au fost prinși conducând în stare de ebrietate, joi, pe drumuri din județ.

Mai întâi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Apoi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au oprit în trafic pe drumul comunal din localitatea Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
102

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
342

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
491

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...