Patru botoșăneni introduși în carantină, după ce au spart izolarea. Doi s-au ales cu amenzi de 5000 de lei

Patru botoșăneni introduși în carantină, după ce au spart izolarea. Doi s-au ales cu amenzi de 5000 de lei

Vineri, patru bărbați din județul Botoșani au fost introduți în carantină pentru 14 zile, după ce au încălcat măsura autoizolării la domiciliu, doi dintre aceștia fiind amendați cu câte 5000 de lei.

Este vorba, mai întâi, despre un botoșănean de 39 de ani și despre unul de 27 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, au fost depistați de către polițiști pe raza localității de domiciliu.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu avertisment, iar ca măsură complementară s-a dipus carantinarea acestora pentru următoarele 14 zile.

Apoi, polițiștii au depistat pe stradă, doi bărbați, de 43, respectiv 35 de ani, din orașul săveni, care ar fi trebuit să respecte aceeași măsură.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei fiecare, dispunându-se, totodată, măsura carantinării pentru următoarele 14 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
12

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
14

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
60

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...