Social

Botoșăneanul dispărut misterios în Germania, găsit după nouă zile de coșmar. A fost bătut de șoferul microbuzului, apoi aruncat în stradă! (Foto)

Luni, 8 Ianuarie 2024 3713

Românii din Germania au depus un efort uriaș pentru a da de urma lui Ovidiu, botoșăneanul care nu a mai ajuns acasă de sărbători după ce a fost abandonat de șoferul de microbuz în ...

Se reduce vârsta de pensionare pentru mame!

Duminică, 7 Ianuarie 2024 2040

Și femeile care adoptă copii beneficiază de această prevedere din noua lege. Noua Lege a pensiilor – Legea nr. 360/2023 – va intra în vigoare de la 1 septembrie 2024.

Botoșăneanul dispărut misterios în Germania, căutat și de Poliția Română!

Duminică, 7 Ianuarie 2024 714

Ovidiu plecase la sfârșitul lunii decembrie din Austria și se îndrepta către Botoșani, unde voia să petrească sărbătorile alături de cei dragi.

Botoșănean de 24 de ani, arestat pentru uciderea celor două românce în Italia!

Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024 4103

Un botoșănean de 24 de ani este principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit Italia. Cele două românce, Maria și Delia, au fost găsite moarte în casele lor, aflate ...

Pr. Ioan Istrati: „O întâmplare foarte hazlie de acum câțiva ani, când mergeam cu Ajunul Bobotezei”

Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024 3157

La o casă, sunăm la interfon, cineva ne deschide. Intrăm tiptil, să nu apară vreo namilă de câine, ceva.

Vin banii: Vești bune pentru botoșănenii care au optat pentru plata în cont bancar, ceilalți mai au de așteptat!

Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024 2187

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc alocația de stat pentru copii, indemnizația lunară pentru creșterea copilului și stimulentul de inserție.

Viață de coșmar pentru doi soți din Botoșani. ”E o fostă prietenă a soției, ne terorizează cu mesaje și amenințări!” (Video)

Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024 3112

Nu mai au liniște! Doi soți dintr-o comună din județul Botoșani trăiesc de un an într-o teroare continuă. Nu mai puțin de patru dosare penale sunt înregistrate la Poliție.

Un tânăr și-a sărbătorit majoratul într-un mod inedit și poate fi un exemplu pentru ceilalți adolescenți!

Vineri, 5 Ianuarie 2024 3064

Dacă marea majoritate a tinerilor din ziua de astăzi preferă să își sărbătorească majoratul într-un stil mare, printr-o petrecere pe cinste, un tânăr din Botoșani a hotăr&...

Sărbătorile trec, suferința rămâne. Apelul unei preotese din Botoșani: ”M-au rugat, dacă pot, să-i ajut!”

Vineri, 5 Ianuarie 2024 1943

Botoșănenii au trăit din plin spiritul sărbătorilor de iarnă. ”De Crăciun fii mai bun!” a fost sloganul cel mai des întâlnit pe rețelele de socializare, alături de exe...

Două românce au fost găsite moarte în Italia, trupul uneia fiind carbonizat!

Vineri, 5 Ianuarie 2024 1152

Se pare că cele două femei erau prietene, iar soţul uneia dintre ele murise cu ceva timp în urmă. Pista principală a anchetatorilor ar duce la o dublă crimă.

„Dăruiesc pentru că iubesc”: Sute de cadouri pentru copiii și bătrânii din parohiile botoșănene!

Vineri, 5 Ianuarie 2024 305

Parteneri în cadrul acestui proiect, al cărui inițiator este Protopopiatul Botoșani - Departamentul Misiune, sunt numeroase școli din municipiul Botoșani, dar și alte instituții.

Casa de Pensii din Botoșani, desemnată pol de competență pentru românii din Italia!

Vineri, 5 Ianuarie 2024 683

Casele teritoriale de pensii desemnate poli de competență se referă la faptul că anumite Case Teritoriale de Pensii din România sunt responsabile pentru gestionarea cererilor de pensii venit...