Orașe și sate vizate de razii ale polițiștilor. Acțiunile s-au finalizat cu sute de sancțiuni aplicate, permise și certificate reținute (fotogalerie)

Orașe și sate vizate de razii ale polițiștilor. Acțiunile s-au finalizat cu sute de sancțiuni aplicate, permise și certificate reținute (fotogalerie)

În zilele de 29 - 31 iulie 2022, polițiștii botoșăneni au desfășurat acțiuni în municipiile Botoșani și Dorohoi, orașele Flămânzi și Ștefănești, localitățile Mihăileni, Cândești, Lozna, Dersca, Vârfu-Câmpului, Pomârla, Ibănești și Cristinești pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere, care au ca principale cauze de producere, consumul de alcool și cel de substanțe psihoactive, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de furt și tâlhărie, a celor comise cu violență dar și verificări la mai multe societăți comerciale.

În cadrul acțiunilor au fost angrenați peste 159 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, care au acționat împreună cu jandarmi și polițisti de frontieră.

În cadrul acțiunilor au fost verificate peste 385 de autovehicule și au fost legitimate aproximativ 654 de persoane, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 221 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 125.895 de lei. 

„Totodată, pentru abaterile constatate la regimul rutier au fost reținute în vederea suspendării, 21 permise de conducere și retrase, 9 certificate de înmatriculare”, a precizat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
983

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9422

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1301

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...