O tânără mamă din Botoșani, bolnavă de cancer, luptă pentru viața ei și cea a copilului

O tânără mamă din Botoșani, bolnavă de cancer, luptă pentru viața ei și cea a copilului

Cristina Sterbeț este o o tânără mămică de doar 33 ani din Botoșani care luptă cu o boală nemiloasă, cancer la țesutul osos. Situația ei este cu adevărat tragică, pentru că femeia are în întreținere o fetiță de doar șase ani, care nu poate încă înțelege boala mamei sale.

Povestea de viața a Cristinei este tragică și parcă șirul ghinioanelor și al suferinței nu se mai oprește. După ce și-a pierdut mama bolnavă de cancer, care i-a decedat în brațe, femeia a trecut printr-un divorț, iar cel care ar fi trebuit să-i fie aproape a părăsit-o. Tânăra mamă este la capătul puterilor, mai ales că situația sa financiară nu-i permite să urmeze tratamentul necesar, necesiate pentru a-și salva viața. 

Cazul ei este în atenția lui Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației „Salvează o inimă” care s-a implicat în strângerea de fonduri pentru a o ajuta. Cristina Sterbeț are nevoie, pentu început, de 10.000 euro, bani necesari pentru investigații și tratament.                                                                                             

Iată și povestea unei mame luptătoare pentru fiica sa, relatată de către Vlad Plăcintă, liderul Asociației „Salvează o inimă”:

„Bună ziua, dragi prieteni. Zic prieteni, deoarece ştim cu toţii că numai la nevoie prietenul se cunoaşte, iar eu mă aflu acum într-o situaţie foarte grea şi sper cu tot dinadinsul să găsesc printre voi astfel de oameni săritori la nevoie.

De doi ani încoace viaţa mă tot încearcă cât de rezistentă şi de puternică pot fi: mai întâi am pierdut-o pe mama, care a decedat de cancer în braţele mele, după care, la scurt timp, am fost părăsită de soţ, având în grija mea o fetiţă de 6 ani, iar mai recent am primit cea mai cruntă veste pe care o poate primi vreun om: sarcomă sinovială sau, cu alte cuvinte, cancer la ţesutul osos. După această ultimă veste mi-am dat seama că nu mai rezist, că puterile mele sunt limitate, că am ajuns la linia de finiş, acolo unde ridici mâinile în sus şi te predai, chiar dacă nu îţi doreşti acest lucru.

Totuşi, în această disperare cumplită am înţeles că Dumnezeu îmi dă o şansă la viaţă, iar această şansă se poate realiza prin voi, prin fiecare bănuţ donat pentru mine. Am început cursurile de chimioterapie şi radioterapie, dar acesta este abia jumătate din drumul pe care trebuie să-l parcurg. Urmează operaţia, care este foarte costisitoare, dar care este unica mea şansă de a mă vindeca şi a-mi creşte fata în continuare.

Vă rog din suflet să nu fiţi indiferenţi şi să vă gândiţi că, donând din puţinul pe care îl aveţi, mă salvaţi nu doar pe mine, ci şi pe fetiţa mea de 6 anișori, care plânge în fiecare zi şi mă roagă să mă întorc sănătoasă acasă.

Vă mulţumesc din suflet că îmi sunteţi alături şi vă rog să mă susţineţi şi în continuare!”.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie al tinerei (Sterbet).

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
82

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
403

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
94

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...