O tânără adoptată de o familie din străinătate își caută la Botoșani mama biologică

Deși a fost abandonată la scurt timp de la naștere, a avut norocul să fie adoptată de o familie de francezi. Aceștia au încercat să îi ofere tot ce le-a stat în putință. Tânăra acum și-ar dori să își cunoască totuși mama biologică.

O tânără adoptată de o familie din străinătate își caută la Botoșani mama biologică

Carmen Brun s-a născut la Botoșani, pe 25 ianuarie 1995. A fost abandonată de cea care i-a dat naștere, la doar 14 luni. Nu știe prea multe despre trecutul ei, nici despre mama biologică și nici măcar limba maternă, ci are doar câteva informații vagi.

Aceasta însă își dorește să o găsească pentru a o cunoaște. Carmen a fost adoptată la scurt timp de la naștere de o familie din străinătate.

Bună ziua. Cererea mea este puțin specială pentru că am vrut să vă spun povestea mea. Mă numesc Carmen și m-am născut în Botoșani pe 25 ianuarie, 1995. Am fost adoptată la 14 luni și nu știu prea multe despre istoria mea. Cred că prenumele mamei mele este Camelia, iar numele Andrici. O cunoaște cineva sau o mai cunoaște ca să o pot contacta? Vă mulțumesc pentru ajutor. (Sunt franceză și nu vorbesc română, aceasta este o traducere, sper să înțelegeți)”, este mesajul tinerei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
223

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
386

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
532

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...