O polițistă de frontieră, mamă a doi copilași, are nevoie de sprijin pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă

O polițistă de frontieră, mamă a doi copilași, are nevoie de sprijin pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă

Cazurile umanitare prezentate în ultima perioadă în mass-media au mobilizat mii de oameni, iar ajutorul lor financiar a salvat vieți și a schimbat în bine destine fără speranță. Boala nu ține cont nici de posibilitățile financiare. Durerea este cu atât mai mare, având în vedere că dispariția unui părinte va lăsa urme adânci în sufletele unor copii rămași orfani.

Este și cazul polițistei de frontieră Horchidan Cornelia Carmen, mamă a doi copilași, care a fost diagnosticată în luna iunie 2020 cu neoplasm bronhopulmonar în stadiul IV, cu metastaze osoase și cerebrale.Unica șansă de recuperare a mămicii a venit de la o clinică medicală din Turcia dar costurile sunt prea mari și posibilitățile financiare nu îi permit șansa unei recuperări.

Până în prezent, familia a împrumutat suma de 20.000 de euro ca să poată efectua investigațiile și tratamentele aferente, reprezentând 20 de ședințe de radioterapie. Dar banii sunt insuficienți pentru continuarea tratamentului necesar.

Horchidan Cornelia Carmen activează în cadrul Compartimentului Ture serviciu al Sectorului Poliției de Frontieră Iași – I.T.P.F Iași.

Donaţiile pot fi depuse în contul deschis la banca INGB CENTRALA

Cont LEI: RO60INGB0000999908967384, COD SWIFT: INGBROBU

Titular cont: VASILE HORCHIDAN, CNP.1720519221154 sau în contul REVOLUT al doamnei Horchidan Carmen prin transfer la numărul de telefon +40 (731) 959 944.

Se pot dona bani și în contul în euro deschis la Banca Transilvania, pe numele lui Horchidan Carmen Cornelia:

RO92BTRLEURCRT00D3686001, Swift code BTRLRO22.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta