O mamă își strigă disperarea: Luca trebuie să se opereze urgent pe creier!

Avem ocazia unică de a aduce o schimbare semnificativă în viața unui băiat extraordinar, care la 13 ani se luptă cu o problemă gravă de sănătate.

O mamă își strigă disperarea: Luca trebuie să se opereze urgent pe creier!

În inima fiecărei familii, se ascunde o poveste de curaj, speranță și dragoste. Astăzi, vă aducem în atenția voastră povestea lui Luca Andreiu Sorin, un băiat de 13 ani a cărui viață a fost brusc schimbată de un diagnostic care îi amenință existența: Epilepsia farmacorezistentă occipitală dreapta. Până la vârsta de 11 ani, Luca a fost un copil vibrant, plin de energie și sănătos. Totul s-a schimbat însă când, la 11 ani, au început crizele de epilepsie. Inițial rare și ușoare, acestea au fost doar un preludiu alarmant pentru ce avea să urmeze.

Din 2024, viața lui Luca s-a transformat într-o luptă zilnică pentru supraviețuire. Crizele s-au intensificat, devenind o amenințare constantă la adresa vieții sale. Fiecare zi aduce cu ea riscul unei noi crize majore, crize care îl pot plonja în comă, așa cum a avertizat medicul neurolog care îl are în grijă. Imaginea unui copil prins într-o astfel de luptă este descurajatoare, o probă de durere pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure.

Mama lui Luca, Vasilica, este stânca de care acest băiat se agață în furtuna care i-a cuprins existența. Disperarea și durerea ei transpar în cuvintele pe care le împărtășește cu noi: "Nu îmi doresc și nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva, atât copii cât și părinți. Drept pentru care vă solicit ajutorul! Vreau să cred că este doar o etapă în viețile noastre, o etapă pe care o să o depășim cu ajutorul OAMENILOR! Avem nevoie de ajutorul dvs pentru a-l salva pe Luca Andrei! Vă mulțumesc anticipat pentru implicare și ajutor!".

”Obiectivul nostru comun este de a strânge suma de 51.000 de lei, o provocare mare, dar nu imposibilă când inimile noastre se unesc pentru o cauză nobilă”, spune Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă” din Botoșani.

Fiecare contribuție, indiferent de mărime, este un pas spre speranță pentru Luca și familia sa.

”Împreună, putem face diferența. Vă mulțumim pentru generozitatea și solidaritatea dvs.! Împreună putem schimba un destin. Împreună putem aduce speranță și vindecare în viața unui copil care merită să trăiască. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de sprijin și pentru că alegeți să fiți alături de Luca în aceste momente critice”, a adăugat Vlad Plăcintă.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele LUCA ANDREI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
198

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
193

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
280

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...