O fetiță de 11 ani, care se luptă cu o boală necruțătoare, are nevoie de ajutorul nostru pentru o șansă la viață!

Imaginați-va un copil la vârsta la care joaca și descoperirea lumii ar trebui să fie singurele preocupări, însă pentru Eva zilele sunt pline de durere și luptă pentru o viață normală.

O fetiță de 11 ani, care se luptă cu o boală necruțătoare, are nevoie de ajutorul nostru pentru o șansă la viață!

„Coloana ei, de la o curbură de 30 de grade a ajuns azi la 75 de grade”, spune mama ei, cu ochii în lacrimi. Situația este disperată: dacă nu va fi operată urgent, Eva riscă să-și piardă viața.

 

Operația, care va fi realizată de către Doctor Alexandru Thenry la Spitalul Monza, costă 22900 euro, o sumă de neatins pentru o familie modestă. Mama Evei, asistent personal cu salariu minim, și tatăl ei, lucrător zilier, se luptă zi de zi pentru a asigura cele necesare familiei, însă această sumă este dincolo de posibilitățile lor.

În ciuda suferinței, Eva nu renunță la școală. Își poartă ghiozdanul greu, iar mama ei o însoțește zilnic, dorind să-i ușureze povara. „Dacă aș putea să îi iau suferința aș face-o. Din păcate nu pot”, spune mama Evei, cu un glas tremurând de emoție.

Familia ei nu poate conta pe decontarea operației de către Casa de Asigurări de Sănătate, iar costul la un spital privat este colosal. „Avem nevoie de peste 100 de mii de lei pentru operația la coloana vertebrală și implantul care include plăci cu șuruburi metalice. Vă rugăm disperat, oameni cu inima mare, să ne ajutați”, este mesajul mamei disperate.

”Astăzi, vă chem pe fiecare să deveniți parte a acestei lupte. Povestea Evei nu este doar despre un destin individual, ci despre un apel la umanitate, compasiune și solidaritate. Fiecare contribuție, oricât de mică, în contul deschis pe numele mamei copilei, poate face diferența între viață și suferință pentru Eva. Împreună putem schimba un destin. Împreună putem aduce speranță și vindecare în viața unui copil care merită să trăiască. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de sprijin și pentru că alegeți să fiți alături de Eva în aceste momente critice”, este mesajul transmis de Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă”.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele EVA ILIE

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
23

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
51

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
58

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...