O femeie din Dorohoi este acuzată că ar otrăvi animalele domestice din zonă

O femeie din Dorohoi este acuzată că ar otrăvi animalele domestice din zonă

Apelul unei femei din Dorohoi ridică mari probleme asupra sănătății mintale a unora dintre cetățenii care trăiesc în acest municipiu.

Aceasta a semnalat pe rețelele de socializare faptul că o femeie din Dorohoi omoară intenționat animalele domestice din zonă și trage un semnal de alarmă tuturor stăpânilor frumoaselor patrupede.

Femeia este acuzată că folosește otravă pentru a curma viața animalelor, în special a celor întâlnite în cartierul Plevna și se pare că nu este la prima abatere de acest fel. Ea este recunoscută de către unii cetățeni pentru actele sale de cruzime asupra animalelor.

„Rog toate persoanele care locuiesc în cartierul Plevna din Dorohoi să fie atente când scot animăluțele la plimbare, deoarece este o femeie care pune otravă în mâncare și deja are două victime, pui de pisică, omorâți fără milă. Dacă auziți sau vedeți asemenea cazuri vă rog să sesizați poliția. Nu trebuie iertați sau măcar să semnalăm pe grupul nostru de animăluțe pentru a face cât mai multe plângeri”, se arată în apelul transmis de către femeia din Dorohoi care a semnalat acest caz.

 

 

Spune-ne opinia ta