O botoșăneancă diagnosticată cu schizofrenie paranoidă este căutată de către polițiști

O botoșăneancă diagnosticată cu schizofrenie paranoidă este căutată de către polițiști

O femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Botoșani, diagnosticată cu schizofrenie paranoidă, a fost dată în urmărire de către polițiști. Adriana Vasiliu a părăsit locuința de domiciliu, duminică, și nu s-a mai întors.

Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată, prin apel la 112, efectuat la ora 20:45, de către sora botoșănencei dispărute.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că duminică, în jurul orei 13.30, persoana în cazuă a ieșit din locuință, spunând ca merge la un magazin, a revenit la domiciliu, după care a plecat din nou, într-un loc necunoscut.

Semnalmentele femeii sunt următoarele: înălțime de circa 1,64 m, 90 kg, par blond tuns până la umeri, ochi albaștri, față rotundă, fiind îmbrăcată cu pantalon trening rosu, posibil hanorac gri, ghete maro, având o poșetă textila dar și o alta geantă de umăr albastră.

Femeia răspunde la numele Dana. Cei care află date despre aceasta, sunt rugați să raporteze la o secție de poliție sau prin apel la 112, în cel mai scurt timp.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
143

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
364

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
507

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...