Nu toată lumea vrea să fie prefect, politician sau director! Cea mai frumoasă șoferiță de TIR din România este din Botoșani! Galerie FOTO!

Nu toată lumea vrea să fie prefect, politician sau director! Cea mai frumoasă șoferiță de TIR din România este din Botoșani! Galerie FOTO!

O botoşăneancă de doar 29 de ani şi-a uimit familia şi prietenii când a decis să se facă şofer de TIR. De cinci ani, blonda sexy din Botoşani ani conduce prin toată Europa cisterne cu substanţe care de care mai periculoase şi nu se vede făcând altceva, deşi ar putea cu uşurinţă să aleagă o carieră în modeling la cum arată. Fără discuții, este cea mai frumoasă șoferiță de TIR din România. Și este din Botoșani!

Elena Bîrsan colindă toată Europa la volanul unui mastodont de 40 de tone, încărcat fie cu substanţe periculoase, fie cu produse frigorifice. Elena este din Botoşani şi în urmă cu cinci ani s-a decis să se facă şofer de tir.

Nu numai că a luat cu brio toate atestatele şi categoriile de permis, dar şi lucrează la o companie din Italia, care se ocupă de transporturi periculoase.

„Timp de câţiva ani am condus doar cisterne care transportă substane toxice, corozive, inflamabile, acetonă, etc. Unii îmi spun că sunt nebună, alţii inconştientă, dar e ceea ce îmi place. Totul a început de la un pariu cu mine însumi şi să le dovedesc celor din jur că pot. Ei se amuzau când voiam să obţin categoria B şi spuneau că nu sunt în stare. Atunci m-am ambiţionat şi am luat şi cele pentru camioane, TIR-uri, atestate pentru tot felul de transporturi. Sunt atestată să transport orice poate fi transportat pe lumea asta”, spune Elena.

Tânăra botoşăneancă are deja parcurşi zeci de mii de kilometri prin toată Europa alături de iubitul ei, un camion pe care l-a numit „Ochi albaştri”. Acesta nu este însă un iubit oarecare pentru blonda sexy, ci o întreagă herghelie de 440 de cai putere.

„Mi-am botezat capul tractor Ochi Albaştri pentru că este iubirea mea şi că îmi aminteşte de un băiat care mă iubeşte. Mai ales când sunt singură, avem grijă unul de celălalt. Poate pentru unii camionul e doar o maşină, pentru mine e mult mai mult, e un prieten de nădejde şi avem grijă unul de celălalt. Îi încredinţez viaţa”, spune Elena amuzată.

La început, tânăra nu a primit nicio şansă de la nimeni, inclusiv angajatorul privind tânăra extrem de aranjată şi machiată mai degrabă circumspect. A avut însă un vot de încredere şi sprijin din partea unui prieten, care a girat pentru ea.

Chiar şi acum, după doi ani, mulţi o întreabă unde este şoferul, când vine vorba de descărcat cisternele.

Cu toate acestea, tânăra recunoaşte că este mult mai greu unei femei să facă faţă într-o lume dominată de bărbaţi, mai ales din punct de vedere al igienei, însă cu eforturi orice este posibil.

„Nimeni nu îmi dădea şanse să rezist. Când mă vedeau, toţi întrebau, <<fata asta vrea să fie şofer?>>. Inclusiv cei de la firmă. Dar mi-au dat o şansă şi iată că după doi ani sunt tot aici şi nici nu mă văd făcând altceva pentru moment. Îmi place la nebunie ce fac”, spune sexy şoferiţa, care totuşi duce cel mai mult dorul familiei, ea fiind fata mijlocie între patru băieţi, şi asta pentru că vine acasă de doar două ori pe an.

Nu de puţine ori botoşăneanca a fost şi bucătăreasă pentru unii colegi de pe traseu, mai ales în perioadele în care trebuia să facă două zile de pauză şi se strângeau mai mulţi în diferite parcări, aceasta preparându-le ciorbe sau alte bucate care să le aline dorul de casă.

Iată și cîteva imagini pe care botoșăneanca le-a adunat în ultima perioadă:

 









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
144

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
109

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
106

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...