„Nu ne dorim vacanță prelungită de Paște!”, este mesajul unei petiții de pe Declic

„Nu ne dorim vacanță prelungită de Paște!”, este mesajul unei petiții de pe Declic

Președintele Comunității ONedu România, Cosmin Andrei a lansat o petiție pentru a elimina propunerea de prelungire a vacanței de primăvară.

În cursul zilei de marți, 23 martie 2021, ministrul educației, Sorin Câmpeanu, și-a exprimat dorința de a prelungi vacanța de Paște, astfel elevii să aibă vacanță în perioada 2 aprilie – 4 mai.

Nemulțumirile elevilor, părinților și profesorilor au apărut imediat după declarație, astfel că Cosmin Andrei, președintele Comunității ONedu România, a inițiat o petiție pe platforma Declic.

Petiția a atins deja aproximativ 5000 de semnături, fiind lansată înainte cu câteva ore. Aceasta cere în mod clar ca vacanța de primăvară să rămână cum a fost stabilită inițial. Inițiatorul petiției consideră că lipsa contactului cu educația timp de o lună va afecta procesul educațional al elevilor, care o mare parte sunt deja în sistem online.

Petiția poate fi semnată accesând următorul link: https://campaniamea.declic.ro/petitions/elevii-nu-isi-doresc-vacanta-prelungita-de-paste

 

Spune-ne opinia ta