Nereguli grave descoperite în urma unui accident rutier

Nereguli grave descoperite în urma unui accident rutier

Mai multe nereguli au fost descoperite de către polițiștii botoșăneni în urma verificărilor efectuate după producerea unui accident rutier.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 din Dorohoi au fost sesizați, miercuri, că pe raza comunei Dimăcheni s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Dimăcheni, în timp ce se deplasa cu un ansamblu de vehicule compus din tractor agricol și remorcă tip cisternă, pe drumul public din comuna Dimăcheni, s-ar fi angajat în depășirea unui atelaj hipo, împrejurare în care ar fi acroșat un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de o tânără, de 20 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul, de 23 de ani, avea o alcoolemie de 0,15 mg/l în aerul expirat, nu deține permis de conducere pentru categoria de vehicul pe care îl conducea, iar remorca acestuia nu era înmatriculată sau înregistrată.

Totodată, tractorul nu avea poliță de asigurare obligatorie, motiv pentru care i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere a unui vehicul neînmatriculat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
329

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
713

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
652

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...