Nereguli depistate în trafic de polițiști

Nereguli depistate în trafic de polițiști

În cursul zilei de marți, polițiștii botoșăneni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Tudora.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, șoferul avea dreptul de a conduce suspendat din luna martie a anului 2022.

Tot marți, în Dorohoi, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, a fost oprit de polițiști, care au constatat că autorizația provizorie de circulație a autovehiculului era expirată din luna mai a anului 2021.

De asemenea, un alt tânăr a fost prins în trafic cu mașina neînmatriculată. Acesta a fost oprit, marți, pe Bulevardul Victoriei, din municipiul Dorohoi.

Tânărul de 37 de ani avea autorizația provizorie de circulație expirată din luna februarie 2022.

„În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medic botoșănean, despre micile afecțiuni care pot avea consecințe grave. „Au o trusă de urgență pe care o folosesc!”

Luni, 15 Aprilie 2024
592

Despre alergiile de primăvară a auzit toată lumea și ne putem da seama destul de ușor dacă polenul din natură ne face bine sau nu.Dr. Camelia Șurubariu, medic specialist alergolog în...

Sute de reprezentanți ai elevilor din Regiunea Moldovei au venit la Botoșani pentru o sesiune de formare! (foto, video)

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024
564

În jur de 100 de elevi din liceele din zona Moldovei au ajuns, vineri după-amiază, la Botoșani pentru a participa la o sesiune de formare. Mai precis, este vorba despre Sesiunea Regională de...

Medicul care a ales să profeseze la Botoșani pe o specialitate mai puțin cunoscută. „Lumea nu știa cu ce se mănâncă”

Vineri, 12 Aprilie 2024
3217

Medicul Camelia Șurubariu lucrează în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani în cabinetul de alergologie de mai bine de 10 ani. După ce și-a finalizat studii...