Mii de persoane legitimate de polițiști în contextul acțiunilor împotriva COVID-19

Mii de persoane legitimate de polițiști în contextul acțiunilor împotriva COVID-19

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine din Botoșani au legitimat 2.500 de persoane, în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Sursa citată afirmă că 26 de botoșăneni au fost sancționați pentru încălcarea măsurii de protecție individuală, cu amenzi în valoare de 2.500 de lei. 

De asemenea, au fost verificate 221 de persoane cu privire la respectarea măsurii izolării și 1452 de persoane cu privire la respectarea măsurii carantinei, fără a fi constatate nereguli.

„Vă recomandăm să respectați în continuare măsurile impuse de autorități în contextul stării de alertă pentru protejarea propriei sănătăți și a celor din jur!”, este mesajul transmis de IPJ Botoșani.

Acțiunile se desfășoară sun autoritatea Instituției Prefectului, fiind angrenați angajați ai tuturor structurilor cu atribuții de control pe această linie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Fată de 14 ani căutată de familie cu poliția

Miercuri, 3 Martie 2021
599

Polițiștii efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna Blândești, declarată dispărută de către familie, informează Inspectoratul de Poliție Județean di...

Primăria organizează un concurs de idei pentru patru sensuri giratorii din oraș

Miercuri, 3 Martie 2021
476

Primăria municipiului Botoșani organizează un concurs de soluții sau idei pentru îmbunătățirea peisagistică a patru sensuri giratorii din oraș, fiind invitați artiștii plastici, elevi...

Pași importanți realizați în transformarea Botoșaniului în „Capitala Tineretului”, anunță Primăria

Miercuri, 3 Martie 2021
155

De la ultima discuție care a avut loc în biroul primarului Cosmin Andrei, la jumătatea lunii decembrie, membrii Consiliului Județean al Elevilor (CJE) au „ars” etape majore, reuș...