Medicul botoșănean, care a alertat o țară întreagă cu suspiciune de variola maimuței și internat la Socola, a făcut plângere la DNA

Medicul botoșănean, care a alertat o țară întreagă cu suspiciune de variola maimuței și internat la Socola, a făcut plângere la DNA

Medicul Andi Radu Agroșoaie, cel care a alertat pe site-urile de socializare o țară întreagă cu suspiciune de variola maimuței și, care, ulterior a fost internat la Socola, în urma unui scandal provocat în unitatea sanitară din Rădăuți, acolo unde lucrează, a declarat că a depus plângere la DNA.

Acesta a ajuns să fie internat la Spitalul Socola, după ce și-ar fi agresat o colegă și un pacient, iar colegii l-au imobilizat forțat.

„Să sechestrezi un medic aducând două mașini de poliție, una cu geamuri fumurii să se deplaseze în spatele tău, trei polițiști și să încătușeze un medic sau... să încerce să îi rupă coloana sau un organ vital prin presiune crescută intraabdominală, apoi să îl duci într-o cameră de forță să îi iei telefonul mobil, fără apă, fără mâncare, noroc că am apucat să urc în mașina de Servicii Comunale din Rădăuți SA, cărora le mulțumesc pentru răbdare. Astăzi nu era mașina de gunoi nu cred că mai scriam ceva”, precizează cadrul medical pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai declarat și faptul că medicii de la Socola l-au diagnosticat cu tulburări legate de serviciu și, precizează că, nu a agresat pe nimeni în secție, „în afara medicului șef de secție care de șapte ani încearcă să mă promoveze. Luni, în 23, a reușit ca infecționistul zburător să fie promovat din nou.”

„Unde e respectul pentru om, tu stat român care a dorit atât, ca un caz suspect să stea izolat într-o aripă tampon, nu în Secția de Boli Infecțioase cu alți bolnavi. Domnule Președinte, dacă dumneavoastră ați fi fost internat în spital ați fi acceptat să fiți tratat de un medic alături de un pacient cu erupție generalizată purpurică în plină alertă internațională?”, a conchis medicul botoșănean.

Din aceste motive Radu Agroșoaie a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, DNA și DIICOT.

Andi Radu Agroșoaie este originar din Botoșani, unde a absolvit Colegiul Național „A.T. Laurian” și studiile superioare le-a făcut la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1116

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
570

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...