Mașini ridicate sau cu roțile blocate de polițiștii locali, după ce au fost parcate neregulamentar (fotogalerie)

Mașini ridicate sau cu roțile blocate de polițiștii locali, după ce au fost parcate neregulamentar (fotogalerie)

În cursul zilei de joi, lucrătorii Serviciului Circulația pe Drumurile Publice, din cadrul Poliției Locale din municipiul Botoșani, au desfășurat acțiuni de prevenire și sancționare a unor fapte de nerespectare a normelor privind oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Poliției Locale, au fost aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale.

Mai precis, au fost aplicate opt sancțiuni cu amendă în valoare de 11.500 de lei, 4 sancțiuni cu avertisment scris și a fost dispusă măsura complementară de imobilizare a vehiculului prin blocarea roților, pentru un număr de patru autoturisme staționare neregulamentar pe domeniul public al municipiului reședință de județ, ulterior fiind deblocate toate.

De asemenea, a fost dispusă măsura administrativă de ridicare a două autoturisme.

„În continuare vom intensifica activitatea de control și verificare, pentru siguranța rutieră pe raza municipiului Botoșani”, precizează reprezentanții Poliției Locale.





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
995

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9448

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1302

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...