Mărturia unui botoșănean din inima Londrei : „99% am coronavirus! Am sunat un medic și mi-a spus că simptomele corespund”

Mărturia unui botoșănean din inima Londrei : „99% am coronavirus! Am sunat un medic și mi-a spus că simptomele corespund”

Mărturia unui botoșănean devenit taximetrist în Londra a devenit virală pe internet. "99% am coronavirus! Am sunat un medic și mi-a spus că simptomele corespund", a spus bărbatul, care a povestit apoi coșmarul prin care trece de când COVID-19 a pus stăpânire pe organismul său.

Cezar Covataru, botoșăneanul care în urmă cu câțiva ani anunța că le oferă suport gratuit românilor care vor să se stabilească în Marea Britanie, este infectat cu coronavirus. Bărbatul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„Bună, dacă citești acest mesaj, află despre mine că sunt infectat cu coronavirus, cu siguranță de 99%”, a scris Cezar Covataru, care a dezvăluit cum a debutat boala: „A început ca un acces de răceala puternică, cu febră, destul de greu de trecut cu vederea”.

Apoi, bărbatul a început să se simtă din ce în ce mai rău: „Tuse seacă; tuse productivă; senzație de nas înfundat, congestionat; guturai purulent; senzație de pierdere a puterii. Dureri? O da, toată pleiada! Simțeam cum boala cutreieră prin corpul meu în fiecare zi, în alt loc. Într-o zi, marți cred, mă durea trupul în zona lombară – mediană. Am presupus, rinichii. Cu toate că nu am avut niciodată dureri de rinichi. Marți a fost ziua rinichilor. Miercuri, plămânii, căile aeriene superioare, traheea și bronhiile. Joi… altceva. Prin rotație. Peste toate, durerea de cap nu a lipsit în vreo zi. Când mai mare, cu accese care mă făceau să văd roșu… când surdă și permanentă, să nu cumva să uit de ea, că ea nu a uitat de mine. De parcă eram legat undeva într-o o sală de tortură”. 

Cezar Covataru nu a luat niciun medicament, însă a discutat cu un medic, care „a fost sigur că simptomele corespund”. „Statistic am șanse de 98% să păcălesc moartea tura asta. Dacă nu… asta a fost”, a mai spus românul.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
460

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
629

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
735

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...