Mărțișoare împărțite de elevi bunicilor de la Azilul de Bătrâni „Sf. Petru” din Botoșani (fotogalerie)

Mărțișoare împărțite de elevi bunicilor de la Azilul de Bătrâni „Sf. Petru” din Botoșani (fotogalerie)

Elevii de la clasa I C ai Liceului Pedagogic ,,Nicolae Iorga” din Botosani, coordonați de înv. Ionescu Alexandra și înv. Avram Anamaria, împreună cu elevii clasei a III-a ai Scolii Gimnaziale Nr. 1 Răuseni, coordonați de înv. Ionescu Elena Alina au finalizat vineri, 3 martie, un proiect în parteneriat cu Azilul de Bătrâni „Sf. Petru” din Botoșani.

Proiectul se numește ,,Mărțișoare cu fire de iubire pentru bunici” și s-a desfășurat în perioada 1-3 martie.

A fost organizat un atelier de lucru pentru confecționarea mărțișoarelor, împreună cu părinții, iar elevii au pregătit câte o scrisoare pentru fiecare bunic sau bunică de la azil.

„Mă bucur ca am reușit sa le aducem zâmbetul pe buze si sa le uram o primăvara frumoasa. Elevii i-au tratat pe bătrâni ca pe bunicii lor, fiind foarte fericiți ca reușesc prin acest gest sa le facă ziua mai frumoasa. Am fost primiți cu o mare caldura atat de personal, doamne care ne-au primit cu bombonele si ne-au facut turul azilului, cat si de batranii de la azilul Sf. Petru, fapt ce ne-a incantat foarte tare”, a precizat înv. Alexandra Ionescu.

„După cum evidențiază Henry Timrod ,,Primăvara este cel mai bun reconstructor". Astfel noi, albinuțele hărnicuțe de la clasa I C, am pornit în această scurtă călătorie pentru a șlefui cu sinceritate și dragoste bucuria din sufletul bătrânilor. A fost o activitate interesantă atât pentru noi, cadrele didactice, cât și pentru copii deoarece ne-am dat seama că bunătatea este cel mai bun pictor de zâmbete. Ne-am bucurat nespus de mult că am reușit să aducem primăvara și într-un astfel de cadru. Activitatea s-a încheiat cu lacrimi de bucurie din partea bunicilor, iar elevii au avut ocazia sa învețe să dăruiască și sa fie mărinimoși”, a transmis și înv. Anamaria Avram.











(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
36

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
65

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
125

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...