Manifestările din acest weekend, în atenția jandarmilor

Manifestările din acest weekend, în atenția jandarmilor

În ultimele trei zile ale acestei săptămâni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va acționa în vederea asigurării ordinii și siguranței publice la Street Food Festival Botoșani 2022, manifestare culinară și cultural-artistică desfășurată pe Pietonalul Unirii și pe esplanada Monumentului Răscoalei de la 1907 de lângă Parcul Mihai Eminescu între orele 12.00 - 23.00.

Jandarmii, împreună cu efective de poliție, pompieri și poliție locală, vor lua măsurile necesare pentru preîntâmpinarea unor posibile incidente neplăcute, care ar putea tulbura buna desfășurare a evenimentului și climatul de ordine publică, fluidizarea traficului rutier și pietonal, precum și pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de substanțe interzise.

Deoarece circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul Mihai Eminescu, între intersecția cu strada Octav Onicescu și intersecția cu strada Marchian, recomandăm conducătorilor auto să aleagă alte trasee de deplasare în următoarele intervale orare, astfel: vineri, între orele 17.30 - 23.00, iar sâmbătă și duminică între orele 16.00 - 23.00.

De asemenea, recomandăm participanților să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc, să aibă grijă de bunurile personale de valoare, să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine și să solicite sprijinul autorităților competente în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112 în cazul sesizării unor fapte antisociale de natură penală și contravențională.

Tot vineri, jandarmii vor asigura ordinea publică în Piața Tricolorului din municipiul Botoșani, la ceremonialul militar dedicat sărbătoririi Zilei Imnului Național al României, iar un pluton de jandarmi va face parte din detașamentul de onoare constituit cu această ocazie.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
468

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
148

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...