Jandarmii vor asigura ordinea la maratonul caritabil de sâmbătă. Traficul rutier va fi restricționat pe circuitul alergătorilor

Jandarmii vor asigura ordinea la maratonul caritabil de sâmbătă. Traficul rutier va fi restricționat pe circuitul alergătorilor

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) va asigura ordinea și siguranța publică la Maratonul „Împreună Pentru Comunitate”, eveniment caritabil care se va desfășura, sâmbătă, de la ora 16:00, în municipiul Botoșani.

Pentru prevenirea unor incidente nedorite, polițiștii vor lua măsurile de restricționare a circulației rutiere pe următorul traseu: Colegiul Național „A.T. Laurian” – str. Nicolae Iorga – intersecție cu Calea Națională – Uvertura Mall – str. Cuza Vodă – Hotel Rapsodia – Colegiul Național „A.T. Laurian”.

„Recomandăm conducătorilor auto să evite deplasarea pe acest itinerariu pentru a nu fi afectați de restricțiile de circulație ce se vor aplica progresiv, în funcție de zona de pe traseu în care va ajunge coloana participanților”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani, Dan Izotov.

Potrivit sursei citate, tot în acest weekend, jandarmii asigura un climat civilizat la „Zilele comunei Hudești” și vor interveni, independent sau împreună cu polițiștii, pentru soluționarea sesizărilor primite prin intermediul Serviciului Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

(Comunicat de presă emis de IJJ Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta