Jandarmii botoșăneni, alături de botoșănenii care participă la evenimentele sportive și cultural-artistice din județ

Jandarmii botoșăneni, alături de botoșănenii care participă la evenimentele sportive și cultural-artistice din județ

Concursul internațional Cornișa IRF Rafting & Kayaking Cup 2022, evenimentul cultural-artistic Hora Dângeneană din comuna Dângeni și sfințirea bisericii Sfântul Apostol Andrei și Sfântul Ierarh Nectarie din municipiul Botoșani sunt manifestările publice la care Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și siguranța publică în acest week-end.

În afara acestor misiuni, jandarmii, împreună cu efective venite în sprijin de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, vor participa la menținerea liniștii publice în sistem integrat, împreună cu polițiștii botoșăneni, dar și independent, acționând pentru prevenirea faptelor antisociale de natură penală și contravențională, precum și la solicitările făcute de cetățeni prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

De asemenea, jandarmii vor acorda sprijin polițiștilor de frontieră, în Punctele de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut și Stânca.

„Recomandăm participanților la manifestările publice să supravegheze cu atenție copiii care îi însoțesc și să nu se implice în fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în caz de necesitate să apeleze în mod direct la forțele de ordine aflate în dispozitivul de misiune, pentru ca intervenția acestora să se producă în cel mai scurt timp și să aibă efectul scontat, prin măsurile legale adoptate”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

astăzi, 13:50
222

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
679

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
623

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...