Iulia s-a întors acasă. Durere fără margini pentru familie, prieteni și toți cei care au cunoscut-o! (Foto)

​​Iulia Cantolariu s-a stins din viață la doar 21 de ani, într-o clinică din Turcia, după ce la începutul lunii iulie a fost victima unui accident de ATV în Botoșani, în timp ce se afla împreună cu mai mulți prieteni într-o pădure. Din păcate, tânăra a rămas prinsă sub greutatea ATV-ului, care i-a distrus complet organele din zona abdominală.

Imediat după accident, de la spitalul din Botoșani, Iulia a ajuns la Spitalul „Dr. C.I. Parhon” din Iași, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Câteva zile mai târziu, tânăra a fost transferată la o clinică din Turcia, unde medicii au petrecut aproximativ 10 ore în sala de operații, în speranța că o vor salva pe adolescentă.

Din păcate însă, Iulia s-a stins din viață la nici 24 de ore de la intervenția chirurgicală. 

”Iubita și frumoasă mea fiica, te voi iubi necondiționat până la sfârșitul vieții mele. De abia așteptam să fiu soacră mică, să îmi iau nepoții de mâna, să îmi văd nepoții crescând, dar Dumnezeu a avut un gând cu tine. Drum lin printre îngeri, fiica mea frumoasă! Mă voi ruga până la sfârșitul vieții mele pentru tine, să fii un înger alb cu aripioare! Ești o bucată din mine și îmi este greu cu despărțirea aceasta. Vei fi mereu în sufletul și inima mea pentru veșnicie. Te iubeam ca lumina ochilor mei. Te alintam de mică ”boț de aur cu lumină cu străveche rădăcină". Odihnă veșnică, frumoasă mea fiica! Cel mai dureros lucru este să îți pierzi copilul!”, sunt cuvintele îndureratei mame.

Trupul neînsuflețit al Iulie a fost adus în țară, sicriul fiind depus la Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani, acolo unde oamenii au început deja să vină pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care le-a fost prietenă.

Înmormântarea va avea loc vineri, 30 august 2024, la Cimitirul Pacea din municipiul Botoșani.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...