Încă un înger a urcat la ceruri: Sofia, fetița care lupta să trăiască din primele clipe de viață, a murit

Încă un înger a urcat la ceruri: Sofia, fetița care lupta să trăiască din primele clipe de viață, a murit

Micuța Sofia, copilul pentru care zeci de oameni și Asociații s-au implicat să o țină în viață chiar din primele minute, s-a stins din viață la doar 8 luni de zile, în cursul zilei de duminică.

Deși a fost trimisă la un spital din Turcia pentru investigații suplimentare și tratament, pruncul nu a mai putut lupta. Vestea tristă a fost făcută de către mama copilei, Crina Loghin, pe pagina acesteia de facebook.

Sofia Loghin s-a născut pe data de 5 februarie, la Maternitatea din Botoșani, alături de surioara ei geamănă, Clara. Bucuria tinerilor părinți a fost de scurtă durată, deoarece au primit o veste cumplită din partea cadrelor medicale.

Copila a venit pe lume fără semne vitale de viață, dar după ce a fost resuscitată, medicii i-au pus diagnosticul de encefalopatie ipoxic ischemică de gradul III, după ce s-a sufocat în burta mamei. Mai precis, creierul fetiței nu a primit suficient oxigen, fiind hrănită prin sondă.

Din nefericire, cei doi soți au retrăit, acum doi ani, sentimentele de neputință, disperare și teamă. Atunci, unul dintre cei doi băieți, Eduard, a fost diagnosticat cu cancer. Au urmat apoi luni de ședințe de chimioterapie, ca într-un final băiatul să se vindece cu ajutorul medicilor din Turcia.

Familia a reușit să ajungă acolo doar datorită implicării lui Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației „Salvează o Inimă”, dar și a donațiilor făcute de către oamenii cu suflet mare.

Vlad Plăcintă s-a implicat și în cazul Sofiei, care a primit speranță tot de la o unitate sanitară din Turcia. La începutul lunii mai a.c., Crina Loghin împreună cu Sofia au ajuns în Istanbul, la un spital universitar, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale și unui tratament complex.

Deși micuța a răspuns bine întregii scheme și a început să se simtă bine, luând chiar și în greutate, la aproximativ cinci luni aceasta s-a stins din viață.

Dumnezeu să o ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
606

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
172

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
447

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...