Încă un înger a urcat la ceruri: Sofia, fetița care lupta să trăiască din primele clipe de viață, a murit

Încă un înger a urcat la ceruri: Sofia, fetița care lupta să trăiască din primele clipe de viață, a murit

Micuța Sofia, copilul pentru care zeci de oameni și Asociații s-au implicat să o țină în viață chiar din primele minute, s-a stins din viață la doar 8 luni de zile, în cursul zilei de duminică.

Deși a fost trimisă la un spital din Turcia pentru investigații suplimentare și tratament, pruncul nu a mai putut lupta. Vestea tristă a fost făcută de către mama copilei, Crina Loghin, pe pagina acesteia de facebook.

Sofia Loghin s-a născut pe data de 5 februarie, la Maternitatea din Botoșani, alături de surioara ei geamănă, Clara. Bucuria tinerilor părinți a fost de scurtă durată, deoarece au primit o veste cumplită din partea cadrelor medicale.

Copila a venit pe lume fără semne vitale de viață, dar după ce a fost resuscitată, medicii i-au pus diagnosticul de encefalopatie ipoxic ischemică de gradul III, după ce s-a sufocat în burta mamei. Mai precis, creierul fetiței nu a primit suficient oxigen, fiind hrănită prin sondă.

Din nefericire, cei doi soți au retrăit, acum doi ani, sentimentele de neputință, disperare și teamă. Atunci, unul dintre cei doi băieți, Eduard, a fost diagnosticat cu cancer. Au urmat apoi luni de ședințe de chimioterapie, ca într-un final băiatul să se vindece cu ajutorul medicilor din Turcia.

Familia a reușit să ajungă acolo doar datorită implicării lui Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației „Salvează o Inimă”, dar și a donațiilor făcute de către oamenii cu suflet mare.

Vlad Plăcintă s-a implicat și în cazul Sofiei, care a primit speranță tot de la o unitate sanitară din Turcia. La începutul lunii mai a.c., Crina Loghin împreună cu Sofia au ajuns în Istanbul, la un spital universitar, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale și unui tratament complex.

Deși micuța a răspuns bine întregii scheme și a început să se simtă bine, luând chiar și în greutate, la aproximativ cinci luni aceasta s-a stins din viață.

Dumnezeu să o ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

astăzi, 17:18
478

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

astăzi, 15:57
949

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

astăzi, 14:43
114

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...