„Împreună pentru Cosmina”, concert caritabil online organizat de Iustina Irimia - Cenușă

„Împreună pentru Cosmina”, concert caritabil online organizat de Iustina Irimia - Cenușă

Marți, 20 aprilie 2021, începând cu ora 20:00, îndrăgita interpretă de muzică populară din Botoșani, Iustina Irimia - Cenușă, va transmite pe pagina de Facebook un concert caritabil online.

Evenimentul caritabil numit „Împreună pentru Cosmina”, are ca scop strângerea de fonduri destinate Cosminei Bălășescu, verișoara lui Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o inimă” care, la doar 14 ani, suferă de o boală gravă și are nevoie de 95.000 de euro pentru tratament.

„Cum e oare să ajuți foarte multă lume, să fii salvatorul tuturor și, la un moment dat, un om din familia ta să se îmbolnăvească? Îl cunoaștem cu toții pe Vlad Plăcintă, președintele ONG-ului „Salvează o inimă”, care strânge sume imense de bani pentru cei în stare critică de sănătate.

Verișoara acestuia, Cosmina Bălășescu, trece printr-un episod cumplit de boală (Rabdmiosarcom embrionar - o formă de cancer foarte agresivă) și are nevoie de peste 95.000 de euro pentru tratament.

Nu am știut cum altfel să ajut mai mult, decât atrăgându-vă atenția asupra acestui caz printr-un concert caritabil online. Sper să fiți alături de Cosmina! „Împreună pentru Cosmina” e tema acestui eveniment!

Vă aștept, așadar, marți seară, într-o întâlnire de suflet, cu scopul de a ajuta, pentru că și muzica are rolul ei vindecător!”, este mesajul transmis de Iustina Irimia - Cenușă.

Mai multe informații despre povestea Cosminei Bălășescu  puteți afla accesând următorul link: https://salveazaoinima.ro/cosmina-balasescu/

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele copilului - COSMINA BALASESCU

Până pe 15 mai 2021 se poate trimite un SMS de 2 euro la 8832, cu mesajul Cosmina.

 

 

Spune-ne opinia ta