FOTO&VIDEO: Descinderi ale forțelor militare în „zona fierbinte” a municipiului Botoșani și în Centrul Istoric

FOTO&VIDEO: Descinderi ale forțelor militare în „zona fierbinte” a municipiului Botoșani și în Centrul Istoric

Joi după amiază, mai multe echipaje s-au deplasat în zona Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, dar și în Centrul Vechi, pentru verificarea respectării restricțiilor impuse prin ordonanțele militare. 

Acțiunea vine în contextul în care, în noaptea de miercuri spre joi, în Parcul Tineretului, patru locatari au făcut grătar chiar între blocurile de garsoniere, după ora 22:00, când sunt interzise toate deplasările și șederile în alte spații decât cele în domiciliu, fără motive bine întemeiate. Aceștia au motivat că nu știau despre măsurile și restricțiile de circulație adoptate, la sosirea oamenilor legii, solicitați prin 112 de către mai mulți locuitori ai zonei.

Cu ocazia verificărilor au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale in valoare de peste 8.700 de lei, dintre care 16 sancțiuni pentru nerespectarea Ordonanței militare nr.3/2020 și două sancțiuni conform Legii 61/1991. 

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, iar faptul că nu cunoașteti legea nu vă absolvă de răspundere”, transmite Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii din cadrul IPJ Botoșani acționează în teren, în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică pentru prevenirea și combaterea criminalității. 






 







 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
115

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
99

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
55

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...