Foto&Video: Controale întețite ale forțelor de ordine în Botoșani

Foto&Video: Controale întețite ale forțelor de ordine în Botoșani

Vineri, 17 iulie a.c, sub autoritatea Instituției Prefectului, forțele de ordine din Botoșani au aplicat amenzi în cuantum de peste 8500 de lei, fiind verificat modul de raportare a agenților economici și a indivizilor la regulile impuse de starea de alertă.

Au acționat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani au continuat verificările în sistem integrat cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, polițiști locali, polițiști de frontieră, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență,  Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Direcției de Sănătate Publică,  privind  respectarea normelor legale impuse în contextul situației actuale.

„Respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizica în toate zonele aglomerate au reprezentat obiectivul acțiunilor desfășurate, astfel că agenții economici din centre comerciale, piețe, târguri si terase de pe raza administrativ-teritorială a județului Botosani au fost controlați cu prioritate”, informează IPJ Botoșani.

De asemenea, acțiunile au vizat inclusiv verificări în mijloacele de transport în comun, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la respectarea normelor legale în vigoare.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate 121 de obiective, iar in urma neregulile constatate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenţionale in valoare de peste 8500 de lei.

„Intervenţiile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare fizica, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, reiterează IPJ.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
260

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
66

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
581

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...