(Foto) Zeci de familii din județul Botoșani au primit donații din partea unor asociații

(Foto) Zeci de familii din județul Botoșani au primit donații din partea unor asociații

Mai multe familii cu o situație financiară precară din județul Botoșani, au primit zilele acestea numeroase donații constând în articole de îmbrăcăminte, jucării și alimente.

Acțiunea a fost inițiată de Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință”, filiala Botoșani, cu sprijinul Centrului Județean de Voluntariat, asociația culturală „Arlechin” Botoșani și asociația „Babywearing” Botoșani.

„Pentru că adevărata măsură a intențiilor bune este dată de însăși înfăptuirea binelui, Frăția Ortodoxă „Sfîntul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință”, filiala Botoșani, continuă să meargă pe calea faptelor bune.

Astfel, zeci de pachete cu încălțăminte, haine, jucării și dulciuri pregătite de Centrul Județean de Voluntariat, asociația culturală „Arlechin” Botoșani și asociația „Babywearing” Botoșani au fost distribuite mai multor familii din județul Botoșani, bucuria din ochii copiilor încălzindu-ne inimile.

Ni s-a confirmat încă o dată, dacă mai era nevoie, că „binele nu face zgomot si zgomotul nu face bine.”

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că a rînduit să fim din nou mesageri ai binelui! Le mulțumim pentru colaborare tuturor asociațiilor care au făcut posibilă această acțiune prin colectarea produselor și pregătirea pachetelor! Împreună putem aduce mai multă bucurie!”, a transmis Bogdan Cărăușu, președinte al Asociației „Scut botoșănean”.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Concert extraordinar al Filarmonicii Botoșani, dedicat Zilei de 8 Martie

astăzi, 15:43
126

Filarmonica „George Enescu” Botoșani va susține vineri, 5 martie și sâmbătă, 6 martie, începând cu ora 18:30, un Concert extraordinar dedicat Zilei de 8 Martie.E...

Credincioșii, sfătuiți să nu ofere sume de bani persoanelor neafiliate Bisericii

astăzi, 15:26
177

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților recomandă creștinilor să fie atenți la persoanele neafiliate Bisericii care solicită ajutor în numele acesteia, dar îl folosește în...

Sâmbătă sunt „Moșii de iarnă”. Tradiții și obiceiuri

astăzi, 11:28
406

Biserica Ortodoxă face pomenirea celor trecuţi la cele veşnice. Această sâmbătă este cunoscută în popor sub denumirea "Moşii de iarnă", scrie crestinortodox.ro.&Ici...