Fetiță de șase ani din Botoșani, mamă pentru sora mai mică. Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru micuță

Fetiță de șase ani din Botoșani, mamă pentru sora mai mică. Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru micuță

O fetiță de numai șase ani, din Botoșani, a fost nevoită să renunțe la copilărie și să aibă grijă de sora sa mai mică, pe care a îngrijit-o precum o adevărată mamă.

Fetița în vârstă de șase ani a devenit mamă pentru sora mai mică, fiind forțată să se maturizeze mult prea devreme și să ducă pe umerii săi responsabilitatea atât de mare a îngrijirii unui copil.

Pe lângă sora de doi ani, fetița mai are doi frați vitregi, de 10 și 12 ani, însă condițiile în care au fost nevoiți să trăiască sunt greu de descris în cuvinte, relatează Antena3.

Cu un tată alcoolic și cu o mamă iresponsabilă, micuța a preluat atribuțiile unui părinte și a avut grijă de sora sa mai mică.

Povestea fetiței a fost descoperită de reprezentanții Primăriei Lunca, din Botoșani, în timpul unei anchete sociale, când frații mai mari au descris comportamentul celor doi părinți.

„Mediul de viață al copiilor este unul total nesănătos. Tatăl este alcoolic și agresiv, iar mama lipsită de responsabilitate", a fost concluzia anchetei sociale.

Mai mult, cei doi băieți au dezvăluit faptul că fetița de șase ani se trezea în fiecare seară pentru a-și hrăni sora mai mică, deoarece părinții erau total indiferenți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
22

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
96

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
40

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...