Femeie cercetată penal și amendată de polițiști, după ce a săvârșit mai multe nereguli la regimul rutier

Femeie cercetată penal și amendată de polițiști, după ce a săvârșit mai multe nereguli la regimul rutier

La data de 20 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe raza localității Zlătunoaia, un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din comuna Lunca, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Întrucât aceasta emana halenă alcoolică a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că aceasta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

„În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat comisar șef de poliție Anca Silion, din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

În plus, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, și cu suma de 1000 de lei pentru lipsa asigurării RCA obligatorie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Replici dure între prefectul Sorin Cornilă și Doina Federovici pe tema Nova Apaserv. „Ați venit după doi ani jumătate în al doilea CJSU”/„Dumneavoastră m-ați dat afară” (video)

Vineri, 19 Iulie 2024
2573

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani și Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, și-au aruncat cuvinte și acuze grele.Pierderi de ap...

Prefectul de Botoșani intenționează să declare stare de alertă din cauza companiei de apă! „Nu vă acuz de nimic...” (foto, video)

Vineri, 19 Iulie 2024
2085

De la începutul lunii iunie, mii de locuitori ai județului Botoșani s-au luptat cu o criză acută a lipsei apei. Pe lângă faptul că fântânile din cele mai multe zone au se...

Contract semnat pentru primele autobuze electrice în Botoșani și Zona Metropolitană! (foto, video)

Joi, 18 Iulie 2024
1239

Joi, 18 iulie, la sediul Primăriei municipiului Botoșani a fost semnat contractul pentru achiziționarea unui număr de 30 de autobuze electrice cu finanțare prin Programul Național de Redresare ...