Femeie cercetată penal și amendată de polițiști, după ce a săvârșit mai multe nereguli la regimul rutier

Femeie cercetată penal și amendată de polițiști, după ce a săvârșit mai multe nereguli la regimul rutier

La data de 20 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe raza localității Zlătunoaia, un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din comuna Lunca, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Întrucât aceasta emana halenă alcoolică a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că aceasta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

„În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat comisar șef de poliție Anca Silion, din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

În plus, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, și cu suma de 1000 de lei pentru lipsa asigurării RCA obligatorie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Nemulțumiri rezolvate cu managerul la un spital din Botoșani. „Suntem bolnavi, nu venim aici să stăm ca la hotel” (foto)

Miercuri, 29 Noiembrie 2023
1272

După luni bune în care au încercat să își facă o programare la Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din Botoșani și au întâmpinat doar piedic...

Contre și critici între doi consilieri locali în ședința de CL. „Două lucruri sunt omniprezente: hidrogenul și proștii” (video)

Marţi, 28 Noiembrie 2023
555

Ședința de Consiliul Local, de marți, a devenit un „teren minat” pentru liberalul Eugen Țurcanu, care a primit insulte și cuvinte grele din partea colegului său, pesedistul Marius Ro...

Societatea de apă luată în vizor și în ședința de CL: „Nova Apaserv este un dezastru și trebuie să luăm atitudine!” (video)

Marţi, 28 Noiembrie 2023
408

Ieri, la CJ, consilierii USR au cerut demiterea conducerii Nova Apaserv și luarea de măsuri urgente pentru salvarea oamenilor care au ajuns la exasperare din lipsa apei curente.În cadrul ...