Familia tânărului mort în Germania are nevoie de ajutorul semenilor în vederea repatrierii trupului neînsufleţit

Familia tânărului de 21 de ani, din Darabani, are nevoie de ajutorul semenilor pentru a repatria trupul neînsufleţit, astfel că prietenii au lansat o campanie umanitară. 

Familia tânărului mort în Germania are nevoie de ajutorul semenilor în vederea repatrierii trupului neînsufleţit

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare a lui Mirel Moroşanu, se face apel pentru sprijin financiar oferind conturile deschise pe numele mamei tânărului decedat. 

"Familia lui Mirel, tânărul de 21 de ani decedat într-un accident de maşina in Germania, are nevoie urgenta de bani pentru a-l aduce acasă. Cei care doresc să-i ajute familia pot face donaţii in următoarele conturi:
Cont lei: RO43RNCB0043072205750002
Cont euro: RO16RNCB0043072205750003
Cont usd: RO86RNCB0043072205750004 .
Conturile sunt deschise la banca BCR, pe numele Moroşanu Filica, mama lui Mirel Moroşanu . Se poate dona si personal familiei! Orice suma contează, fiecare leu contează, haideţi sa întindem o mana de ajutor familiei.
Dumnezeu sa te ierte, prieten drag! Nu te vom uita niciodată!  Sincere condoleanţe familiei îndurerate!",
se arată în postare. 

Potrivit ziarului electronic ziarulromanesc.de, accidentul s-a produs miercuri,  în jurul orei 22.00, pe autostrada A9 între localitatea Nürnberg și racordul spre Fischbach. Vehiculul, o furgonetă înmatriculată în Olanda, condusă de Mirel Moroşanu, s-a îndreptat brusc spre partea dreaptă a șoselei și s-a lovit de un copac.

Șoferul a rămas blocat în cabină. Paramedicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l salva, tânărul era deja mort.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
115

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
40

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
434

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...