Eveniment caritabil pentru ajutorarea tatălui erou. Iulian a fost diagnosticat cu cancer și are nevoie de mii de euro pentru tratament

Eveniment caritabil pentru ajutorarea tatălui erou. Iulian a fost diagnosticat cu cancer și are nevoie de mii de euro pentru tratament

Pe data de 19 mai, de la ora 18:00, la Rediu Hotel & Restaurant va avea loc un eveniment caritabil, organizat pentru ajutorarea tatălui erou. Este vorba despre Iulian Mandraburcă, diagnosticat cu cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni.

După 6 luni de tratament la Iași, boala nu a dat semne de ameliorare, astfel că familia a reușit să-l transfere în Turcia pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice.

Costul acestui tratament este de 6000 de euro pe săptămână pe o perioadă nedeterminată, o sumă uriașă pentru familia acestuia.

Iulian este un tată devotat pentru copiii săi, Alexandra și Alin. A muncit din greu pentru a-și susține familia și a fi un exemplu de urmat pentru cei doi copii. Acum, în ciuda tuturor eforturilor sale, Iulian se luptă cu o boală necruțătoare care îi pune viața în pericol.

Astfel, pentru a-i veni în sprijin, Andreea Ursu, moderatoarea podcast-ului „Acasă la Andreea” și Florentina Melinte, președinta Asociației „Nectarie și prietenii” organizează un eveniment caritabil. Pe lângă faptul că oamenii vin să se simtă bine și să socializeze, aceștia pot ajuta un om greu încercat de viață.

Momentele artistice vor fi susținute de Cozmiță Lascarache & Lăutarii Botoșanilor, Grupul vocal „Gheorghe Mitoceanu”, solista Petronela Rusu, Nistor Hancianu și Stirbu Codruț Victor.

Intrarea la eveniment se face pe baza unei invitații în suma de 130 lei pe persoană. Prețul invitației include meniul, apa, sucul și cafeaua, iar donațiile se fac separat.

Desertul va fi asigurat de Brutăria Art & Food Home, foto și video vor fi asigurate de Full Frame Media.

De asemenea, toți cei care doresc să îl ajute pot lua legătura cu fiica acestuia +40743575635.

Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana

Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001

Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008

Cod BIC: RNCBROBU

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
853

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8222

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...