Elevii de la Colegiul „A.T. Laurian” au discutat cu jandarmii despre evitarea conflictelor și a bullying-ului în școli în cadrul unui proiect inițiat de doi elevi și o profesoară(fotogalerie)

Elevii de la Colegiul „A.T. Laurian” au discutat cu jandarmii despre evitarea conflictelor și a bullying-ului în școli în cadrul unui proiect inițiat de doi elevi și o profesoară(fotogalerie)

În această dimineață, jandarmii au dat curs invitației primite de la inițiatorii proiectului ,,Împreună pentru siguranță", doamna profesoară Ana Gabriela Tanasă, elevul Ianis Jiteriuc și elevul Morea Alexandru de la Colegiul ,,A.T. Laurian" din Botoșani.

Discuțiile cu cei 90 de elevi din clasele a X-a și a XI-a, desfășurate în amfiteatrul liceului, s-au axat pe teme ca evitarea conflictelor, siguranța elevilor, bullying-ul, modalitățile de prevenire a unor fapte antisociale la școală și în timpul liber, dar și importanța autoreglării emoționale, precum și a inteligenței emoționale în managementul conflictelor.

„Prevenirea faptelor cu violență în mediul școlar este permanent în atenția jandarmilor botoșăneni, atât prin prezența echipajelor de ordine publică în apropierea unităților de învățământ preuniversitar din competenţă, cât și prin activitățile preventive organizate periodic la nivelul acestora”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
100

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
401

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
738

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...