Ediție aniversară a Campaniei „5.000 de zâmbete”

Ediția din acest an a Campaniei „5.000 de zâmbete” este una aniversară, deoarece Asociația „Grup Civic” din Botoșani împlinește trei ani de activitate.

Din acest motiv, voluntarii asociației își propun să ajungă la 5.000 de copii din comunități defavorizate, pentru a le aduce zâmbete și magia sărbătorilor de iarnă.

„Ne-am propus să ajungem și în acest an cu cadouri la 5000 de copii din comunități defavorizate drept pentru care vă punem la suflet îndemnul de a fi alături de noi în acest efort colectiv de a aduce zâmbete pe chipurile a 5000 de copii cu care soarta nu a fost prea darnică. Nu cred că este mulțumire sufletească mai mare decât aceea de a oferi daruri unor copii ale căror aripi lor sunt îngreunate de problemele cu care se confruntă părinții lor”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” din Botoșani.

Această campanie are nevoie de sprijinul tuturor celor care doresc să contribuie cât de puțin la fericirea unui copil provenit dintr-o familie cu venituri reduse.

„Am estimat că această campanie presupune un efort financiar de peste 85.000 de lei. Sunt bani mulți, dar credem că, cu ajutorul tuturor oamenilor cu suflet mare, vom reuși să-i adunăm pentru a ne putea duce la bun sfârșit și misiunea noastră de mesageri ai bucuriei în prag de sfinte sărbători”, a adăugat Câșlariu.  

Toți cei care doresc să sprijine această inițiativă pot dona în conturile de mai jos:

  • IBAN-UL contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-UL contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
  • IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.
  • IBAN-UL contului curent in USD deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO54BTRLUSDCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.

Cu specificația „zâmbete".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Valeriu Iftime și consilierii județeni au depus jurământul. Iftime: „Jur să pun interesul public în fața intereselor personale” / Federovici: „Am depășit județe ca Bihorul lui Bolojan” (Foto, Video)

astăzi, 13:00

Luni dimineață, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte al Consiliului Județean Botoșani și depunerea jurământul...

Cine sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Botoșani! Valeriu Iftime: „Nu mă voi opune” (Video)

astăzi, 11:38

Valeriu Iftime, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a anunțat cine vor fi vicepreședinții cu care va colabora în acest mandat. Din partea Partidulu...

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...