Echipamente medicale donate de un spital din Olanda pentru bătrânii din Botoșani; este nevoie de transport

Donația a fost facilitată de Asociația „Humane” și va ajunge la bunicii botoșăneni prin intermediul Asociației „Grup Civic” din Botoșani.

Echipamente medicale donate de un spital din Olanda pentru bătrânii din Botoșani; este nevoie de transport

Un spital din Olanda trimite către bătrânii județului Botoșani o donație impresionantă de echipamente medicale. Donația a fost facilitată de Asociația „Humane” și va ajunge la bunicii botoșăneni prin intermediul Asociației „Grup Civic” din Botoșani.

Însă înainte de toate, este nevoie de o persoană care să transporte echipamentele din Olanda către Botoșani. Combustibilul va fi asigurat de către Asociația din Botoșani, însă este nevoie de transportator.

Avem nevoie de transport din Olanda (Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT Dordrecht) pentru niște donații de natură medicală! Putem asigura combustibil, dar avem nevoie de o persoană de încredere ce să faciliteze ajungerea lor în România”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” din Botoșani.

Unitatea sanitară donează saltele detașabile pentru pat de spital, scaune toilet cu capac și oală pe roți (pisoar pentru bătrânii imobili), scaune cu rotile, pompe de perfuzie cu suport mobil, echipamente mobile de coagulare, diatermie, scaun de tratament, dulapuri pentru medicamente, bandaje, proceduri de dus pacientul în secție sau laborator, paravan pliabil, pat targă, tensiometre electronice și alimente neperisabile.

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”, poate fi contactat la numărul de telefon 0759 362 916.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1076

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9589

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...