Dureros. Voluntarii Asociației „Grup Civic” au ajutat o bătrână, care i-a confundat cu un partid politic

Dureros. Voluntarii Asociației „Grup Civic” au ajutat o bătrână, care i-a confundat cu un partid politic

Șirul faptelor bune continua în rândul voluntarilor Asociației „Grup Civic” din Botoșani, mai ales în această perioadă în care cu toții  trecem prin grele încercări. Dacă bătrânii din municipiul Botoșani sunt mai „favorizați” decât cei din mediul rural, acolo unde este cu adevărat nevoie, o deovedește și implicarea autorităților locale prin grija față de ei.

Însă situația este gravă în mediul rural, acolo unde bătrânii care se află în situații critice, sunt uitați de autorități. Așa se face că, un ajutor nesperat venit din partea unei asociații ridică semne de întrebare pe buzele multora și izul unei campanii electorale înflorește în mințile celor nevoiași.

„De la ce partid sunteți?” a fost întrebarea primită de către voluntarii de la Asociația „Grup Civic” din Botoșani care au împărțit zilele acestea pachete cu produse alimentare oamenilor nevoiași din mediul rural, dovedind că astfel de ajutoare vin din partea autorităților doar în campanile electorale.

Ajutorul nesperat al acestor persoane vine, și de această dată, tot din partea cetățenilor care nu rămân pasivi la drama multor oameni din județul nostru dar și prin implicarea lui Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației Grup Civic care a făcut posibil  acest act de binefacere.

„Trecem printr-o perioadă foarte dificilă și cel mai mult au de suferit bătrânii noștri din păcate, așa că Asociatia GRUP CIVIC Botosani a hotărât să le întindă o mână de ajutor. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom încerca și zilele viitoare să mergem și prin alte localități pentru a întinde o mână de ajutor bătrânilor care, din păcate, o duc din ce în ce mai greu. Ajunși la bătrânețe și singuri, rar când le pășește cineva pragul pentru a le da o mână de ajutor. A fost o experiență foarte dureroasă pentru noi sa îi vedem neputincioși și lăsați în voia sorții. Mai mare dezamăgirea a fost că marea majoritate ne-au întrebat de la ce partid sunt ? Asta dovedește că, comunitatea nu ii ajuta decât prin campania electorală. Mulțumim tuturor celor care au donat din puținul lor în conturile asociației. Acest lucru a făcut posibil ajutorarea celor aflați în dificultate”, a transmis Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” din Botoșani.

Cum se poate dona:

IBAN-ul contului curent în LEI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent în EUR  este RO50BTRLEURCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.

https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

(Anca SAVEL)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
12

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
17

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
22

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...