Durere sfâșietoare în familia Andrei, tânăra decedată în accidentul de duminică seară. „Abia așteptam să vină să stăm de vorbă cu toții...” (foto)

Trecerea în neființă a Andrei a șocat o comunitate întreagă. Prieteni, rude, apropiați sau simple cunoștințe își iau rămas bun de la cea „cu chip frumos și zâmbet cald”.

Durere sfâșietoare în familia Andrei, tânăra decedată în accidentul de duminică seară. „Abia așteptam să vină să stăm de vorbă cu toții...” (foto)

Lucescu Buliga Andra, o tânără de 26 de ani, a plecat fulgerător din lumea celor vii într-o seară de duminică. Andra s-a stins din viață în urma cumplitului accident rutier care s-a petrecut, duminică seară, în apropiere de Vlădeni.

Trecerea ei în neființă a lăsat în urmă doar durere și tristețe în sufletele celor care au cunoscut-o.

Oricâte cuvinte am așterne pe hârtie, toate rămân reci și apăsătoare, în fața durerii nemărginite! Prea repede și prea neașteptată a fost despărțirea dintre noi! Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată! Tata & Mama & Emy & Bianca & Sabrina & Robert”, transmite familia Andrei.

Apropiații spun că Andra era o tânără cu o inteligență sclipitoare, avea delicatețe și simț al umorului toate adunate „într-un chip frumos și un zâmbet cald”.

„O zi obișnuită, nimic deosebit. Stai la masă și sună telefonul, iar de la celălalt capăt al firului o voce stinsă, dar disperată:

- Irina, a avut Emi accident și crede că Andra a murit!

- Nuuu, poate nu a văzut bine. Poate s-a speriat și nu a înțeles. Nuuu!

Dar a venit realitatea cruntă peste familiile noastre, iar după 8 luni de la bucuria nunții lui Emi, acum urmează să mergem la înmormântare.

Nu, durerea mea nu e mai mare decât a altora. E durere. E supărare cruntă că Emi al nostru trece prin așa grea încercare. „Nimic nu se întâmplă fără voia lui Dumnezeu”, iar noi știm asta. Problema e cu durerea, cu amintirile, cu visurile. Sâmbătă am stat de vorbă până seara târziu, pe canapea. Cu o inteligență sclipitoare, delicatețe și simț al umorului adunate într-un chip frumos și un zâmbet cald a cucerit întreaga familie și abia așteptam să vină să stăm de vorbă cu toții.. pe canapea. Andra, rămas bun! Aștept să ne revedem să îți dau cadoul la care m-am tot gândit ieri că ar trebui să găsesc momentul potrivit, pentru că de ziua ta nu am fost pregătită”, au mai transmis apropiații.

Cei care doresc își pot lua rămas bun de la tânără pe 24 ianuarie, de la ora 11:00, la Biserica Penticostală Betania din Cătămărești Deal, când va avea loc înmormântarea.

Pe 22 și 23 ianuarie au loc seri de priveghere, de la ora 19:00, la aceeași biserică.

Reamintim faptul că, accidentul s-a produs duminică seara, pe raza localității Vlădeni. În urma impactului dintre două autoturisme o tânără de 26 de ani și-a pierdut viața. Alte două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care și cea de terapie intensivă mobilă, dar și o bambulanță SAJ.

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că într-unul dintre autoturisme, pe scaunul din dreapta șoferului, o femeie era încarcerată. Acesta a fost scoasă din mașină de pompieri și predată echipajelor medicale, care au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, eforturile au fost zadarnice, fiind declarat decesul.

La spital au ajuns și șoferii celor două autoturisme.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
31

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
307

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...