Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

ADRIAN IFTIME

Lacrimi, mesaje de condoleanțe, prieteni îndurerați și părinți fără alinare! Zeci de prieteni, cunoscuți sau oameni simpli din Botoșani și nu numai sunt în acest zile alături de familia patronului firmei de producție publicitară Griff, Dan Iftime, la cumplita pierdere a unicului fiu. Adrian Iftime s-a stins din viață la doar 31 de ani.

Mesajul postat de tatăl lui Adrian a impresionat și strâns alături zeci de prieteni. "Încet, încet, ca o palidă lumânare, s-a stins lumina sufletului meu. Nu-mi doresc decât ca bunul Dumnezeu să-i reaprinda candela și să-i lumineze Calea în drum spre Veșnicie... Adio, dragul nostru Adi", a scris Dan Iftime.

"Sunt consternată, îndurerată și sufletește, alături de dvs.! Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic! Drum lin printre stele, Adrian! 🕇", este unul dintre mesajele de răspuns.

"Să mergem cu toți împreună, să fim alături de familia lui. Să fim acolo pentru că singura consolare este ideea de a fi lângă el în aceasta plecare către un loc mai bun", scriu prietenii pe Facebook.

Pentru cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Pacea, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019, la ora 12:00.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
250

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
178

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
47

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...