„Drum lin către îngeri, vecina noastră Rosa!”. O întreagă comunitate deplânge moartea fulgerătoare a botoșănencei care se întorcea din Italia

„Drum lin către îngeri, vecina noastră Rosa!”. O întreagă comunitate deplânge moartea fulgerătoare a botoșănencei care se întorcea din Italia

Rodica Gheorghița Antonesei este numele botoșănencei care s-a stins, la doar 40 de ani, în tragicul accident rutier petrecut în urmă cu două zile la Cluj.

Microbuzul cu cele 10 persoane  a fost lovit în plin pe calea ferată de un tren cu pasageri care circula pe ruta Baia Mare – Cluj-Napoca.

Rosa, așa cum era cunoscută de prieteni, se întorcea acasă din Italia, acolo unde lucra de mai mulți și era  însoțită de fiica ei, Alexia, în vârstă de doar 13 ani. În aceste momente, adolescenta se află în stare gravă la spitalul din Cluj, acolo unde medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Zeci de prietenie români sau italieni îi plâng acum dispariția prematură. În urma ei a rămas un soț devastat de durere, o adolescentă care lupta pentru viața ei în spital și un băiat care în loc să-și îmbrățișeze mama, o va conduce pe ultimul drum.

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Îmi pare extrem de rău pentru tot ce s-a întâmplat. O rugăciune pentru Alexia să se facă bine”

„Nu am cuvinte, nu pot să cred... prietena mea, mereu zâmbitoare...Dumnezeu să te ierte!”

„Drum lin către îngeri, vecina noastră Rosa! Dumnezeu să o odihnească în pace! Dumnezeu să vă întărească să luptați pentru micuța Alexia”

Oggi è un giorno di immensa tristezza per tutti noi a causa della perdita della cara Rodica Gheorghita Antonesei , una donna e madre esemplare. Questa perdita così improvvisa lascia un vuoto incolmabile. Siamo tutti vicini alla famiglia Antonesei, Raul Antonesei alla quale porgiamo sentite condoglianze. Le nostre preghiere vanno anche alla cara Alexia. Forza, resisti piccolina mia!”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje de condoleanțe transmise familiei Antonesei.

 

Spune-ne opinia ta