Dosare penale pentru doi tineri din județ, după ce au furat 56 de butuci dintr-o pădure

Dosare penale pentru doi tineri din județ, după ce au furat 56 de butuci dintr-o pădure

Luni, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Ştefăneşti, au fost sesizaţi de către pădurarul Cantonului Silvic de pe raza localităţii Româneşti, cu privire la faptul că două persoane sustrag material lemnos din pădure.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat următoarea situaţie de fapt:

În ziua sesizării, doi tineri de 17, respectiv 18 ani, din  localitatea Bobuleşti, în timp ce se deplasau cu un atelaj hipo, au observat în pădurea de pe raza localităţii Româneşti, mai mulţi butuci de lemn.

Profitând de faptul că nu era nimeni în zonă, cei doi au sustras 56 dintre butucii de lemn, de diferite specii, pe care i-au încărcat în atelajul hipo cu care se deplasau.

Poliţiştii i-au depistat în momentul în care intenţionau să plece cu materialul lemnos, acesta fiind recuperat şi predat în custodie pădurarului Cantonului Silvic.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie procedurală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
176

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
952

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
470

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...