Dosar penal pentru un șofer aburit de alcool

Dosar penal pentru un șofer aburit de alcool

Un bărbat din județ a fost depistat în stare avansată de ebrietate la volan, fiind acum cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului.

S-a întâmplat luni, când poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe drumul comunal DC13 din comuna Avrămeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Ripiceni.

„Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună soluţie procedurală.

Bărbatul a fost, de asemenea, sancţionat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, potrivit sursei citate.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
44

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
60

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
997

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...