Doi elevi din Dorohoi au fost luați cu ambuanța, după ce ar fi consumat etnobotanice

Doi elevi din Dorohoi au fost luați cu ambuanța, după ce ar fi consumat etnobotanice

Doi elevi de la Colegiul Național „Grigore Ghica” au fost aduși la spital cu ambulanța, în cursul zilei de joi. Aceștia sunt suspectați că ar fi consumat substanțe etnobotanice, după ce au fost luați în vizor de către cei din jur, pentru comportamente neobișnuite.

Mai întâi, un elev de 16 ani a atras atenția trecătorlor, prin modul în care mergea pe o alee, împiedicându-se și pierzând direcția constant. Trecătorii l-au suspectat de consum de halucinogene și au solicitat o ambulanță, prin apel la 112, efectuat în jurul orelor amiezii. Cadrele medicale ajunse la fața locului au confirmat că suspiciunea este validă, iar adolescentul urmează a fi supus analizelor, pentru a se stabili cu exactitate dacă și ce substanțe interzise a consumat. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Copii din municipiul Botoșani.

Similar s-a întâmplat și în cazul unui alt tânăr, de 17 ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal din Dorohoi, acuzând o stare similară fizică.

Situația a intrat și în atenția Inspectoratului Școlar Județean, care va urmări rezultatele transmise de către medici, pentru a stabili măsuri în acest sens, dacă se impun.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
37

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
37

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
266

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...