Deznodământ neașteptat, după ce o femeie i-a spus iubitului că este sechestrată în Botoșani

Deznodământ neașteptat, după ce o femeie i-a spus iubitului că este sechestrată în Botoșani

O gălățeancă și-a sunat iubitul și i-a spus că ea și fiica ei sunt sechestrate. Polițiștilor le spunea că se află într-un autoturism ce merge într-o direcție necunoscută și au fost făcute verificări în orașul Botoșani, dar acestea nu au fost găsite. Până la urmă, femeia a fost găsită în București, într-un centru pentru victimele violenței domestice.

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână. Bărbatul din comuna Cudalbi, județul Galați, a sesizat miercuri poliția că a primit mai multe mesaje telefonice de la iubita sa, care, împreună cu fiica minoră, de 14 ani, erau plecate de câteva zile, în care aceasta scria că sunt sechestrate la locuința unor rude din comuna Băleni, potrivit Antena3.ro.

Polițiștii au mers imediat la locuința respectivă, unde au luat legătura cu sora femeii, iar din discuții a reieșit că cele două ar fi plecat, în data de 31 iulie, către Galați.

Femeia a precizat că, la data de 1 august a vorbit cu sora sa, care ar fi anunțat-o că, din cauza neînțelegerilor pe care le avea cu iubitul ei, nu s-ar mai fi întors acasă și ar fi mers în municipiul Botoșani, unde s-ar fi cazat într-un centru de asistență socială, împreună cu fiica sa.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar o echipă a început căutarea femeii și a fiicei sale, informează IPJ Galați.

Au fost făcute verificări în orașul Botoșani, dar femeia și fiica ei nu au fost găsite

Polițiștii au încercat să comunice prin mesaje telefonice cu femeia, care, la diverse intervale de timp, își deschidea telefonul, precizând că se află într-un autoturism ce se deplasează într-o direcție necunoscută. Noaptea trecută, femeia și fiica sa au fost localizate în București și găsite într-un centru pentru victimele violenței domestice, unde acestea erau cazate.

Cele două au fost escortate la sediul Poliției Orașului Târgu Bujor, pentru audieri. Femeia e cercetată acum pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere: Certificatul de cazier judiciar să se elibereze și electronic

astăzi, 17:33
57

Cazierul judiciar, care este documentul ce arată situația judiciară a unei persoane, adică evidența condamnărilor ori a altor măsuri cu caracter penal, va putea fi obținut, pe viitor, și &ici...

Încasările ANAF ar urma să depășească 375 miliarde de lei până la finalul anului

astăzi, 17:23
64

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a obţinut încasări de 246,2 miliarde de lei în primele opt luni din 2022, iar până la finalul anului suma ar urma să ajungă la apro...

Aur la Mondiale pentru Ancuța Bodnar și botoșăneanca Simona Radiș, în proba de dublu vâsle la canotaj

astăzi, 16:36
90

Sportivele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioanele olimpice en titre, au cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Racice (Cehia), duminică, în proba de dublu v...