Descoperire macabră în județ: bărbat găsit fără suflare, într-un cămin de ape

Descoperire macabră în județ: bărbat găsit fără suflare, într-un cămin de ape

Un bărbat a fost găsit fără suflare într-un cămin de apă, după ce ar fi încercat să repare un robinet de colectare a apei.

Descoperirea cumplită a fost făcută chiar de mama acestuia. Bărbatul a decis, duminică, să verifice un robinet din apropierea casei unde locuia mama lui, în satul Câmpeni. La un moment dat, acesta a căzut cu capul în jos, iar din motive încă necunoscute, nu a mai reuşit să iasă din acel loc, rămânând cu jumătate de corp și cu capul sub apă.

La fel a şi fost găsit de către mama lui, alarmată de faptul că bărbatul nu se mai întorcea din locul spre care se pornise. În stare de şoc, femeia a anunţat vecinii, care au sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical de la Ambulanţa „Nicolae Bălcescu”, însă nu s-a mai putut face nimic pentru reanimarea bărbatului.

Trupul său a fost preluat de medicii legişti, iar poliţia a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele morţii. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
55

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
23

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
71

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...