De Sfânta Maria, au îmbrățișat paharul, apoi volanul. Urmează dosarul penal

De Sfânta Maria, au îmbrățișat paharul, apoi volanul. Urmează dosarul penal

Duminică, polițiștii au fost prezenți în traficul de județ, gata să îi sancționeze pe cei care conduc sub influența băuturilor alcoolice. Fiind și zi de prăznuire a Sfintei Maria, trei botoșăneni au îmbrățișat paharul înainte de a urca la volan, fiind răsplătiți cu dosarele penale aferente.

Mai întâi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Darabani au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din oraş. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea indicată a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi și în aceeași localitate, un șofer de 39 de ani, din Coțușca, a fost prins cu 106 km/h în bord și cu 0,61 mg/l de alcool pur în sânge.

Apoi, un echipaj al Serviciului Rutier Botoşani au oprit pentru control, în Leorda, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Brăeşti. Fiind testat cu aparatul alcooltest valoarea indicată a fost  de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Pe numele tuturor sunt deschise dosare penale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
160

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
169

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
248

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...