Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”, despre situația refugiaților din Vamă: „O muncă titanică s-a depus în Vamă și lupta nu s-a terminat aici” (video)

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”, despre situația refugiaților din Vamă: „O muncă titanică s-a depus în Vamă și lupta nu s-a terminat aici” (video)

Duminică, peste o mie de pachete au fost distribuite în Vamă persoanelor refugiate din Ucraina, în doar câteva ore de către voluntarii Asociației „Grup Civic”.

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” a declarat că inițial a plecat către Vama Siret cu un număr de 500 de pachete, dar care au fost epuizate în doar câteva ore. Până la finalul zilei au fost distribuite, în total, un număr de 1500 de pachețele.

„Vă mulțumesc din suflet, oameni cu inimă mare, care astăzi ați răspuns apelului meu. Mulțumim Poliției de Frontieră. Deși inițial am plecat cu 500 de pachete din Botoșani, pe care le-am împărțit în primele ore, până la finalul zilei am ajuns la un total de 1500. Le mulțumesc tuturor oamenilor ce mi-au oferit încrederea de a gestiona pachețelele aduse de aceștia din orașele din apropiere și nu numai”, a spus Daniel Câșlariu.

Acesta este considerat abia începutul, iar voluntarii vor continua să fie în zonele vamale, pentru a-i ajuta pe refugiați.

„Donatorii și voluntarii sunt eroii mei. O muncă titanică s-a depus astăzi (n.r. duminică) în Vamă și lupta noastră nu s-a terminat aici. Continuăm să venim în această zonă și în zilele următoare. De aceea o să mai avem nevoie de voluntari și de sprijinul dumneavoastră”, a adăugat Daniel Câșlariu.

Cei care doresc să contribuie la această inițiativă pot să îl apeleze direct pe Daniel Câșlariu, la numărul de telefon 0759 362 916, pentru a discuta telefonic cu acesta sau pot dona în conturile deschise de către Asociație, cu mesajul „UCRAINA”.

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

 IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
973

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9413

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1300

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...