Cuvintele emoționante ale asistentei Mihaela Andrieș, înainte de operație: „Copleșită de emoție...Vă consider stelele de pe cerul meu”

Cuvintele emoționante ale asistentei Mihaela Andrieș, înainte de operație: „Copleșită de emoție...Vă consider stelele de pe cerul meu”

Mihaela Andrieș, asistenta din Botoșani, care, în urmă cu patru ani de zile, a aflat că se luptă cu o boală cumplită, tumoare de nerv facial, a primit speranță de la un spital din Germania, pentru operație.

Deși suma de care are nevoie pentru operație este una imensă, pe care nu și-ar fi permis-o, oamenii cu suflet mare au făcut posibilă această minune.

În doar șase zile, după o mediatizare continuă pe site-urile de socializare, a fost strânsă întreaga sumă de 40.450 de euro de care Mihaela are nevoie.

„Copleșită de emoție... Încep prin a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru că mi-a arătat calea și mi-a pus alături oamenii de care aveam nevoie, pe voi toți...oameni minunați. Toți cei care ați făcut posibilă această minune pentru mine. Vă consider stelele de pe cerul meu, ce străluciți laolaltă pentru a-mi lumina calea spre vindecare”, a scris Mihaela Andrieș.

Femeia activează în domeniul medical din Botoșani de ani buni. Nu s-a gândit nici măcar o clipă că va ajunge în situația persoanelor de care a avut grijă ani la rând.

Cadrul medical ține să mulțumească fiecărui cetățean în parte, pentru binele făcut și, în special, fiicei acesteia.

„Luceafărul de pe acest cer este fiica mea pe care o iubesc necondiționat și pentru care îmi doresc cel mai mult să mă fac bine. Ea este cea care v-a adunat pe cei mai mulți dintre voi și v-a cerut neprețuitul ajutor. Mulțumesc soțului meu, care este cel mai mare sprijin al meu, familiei, rudelor, prietenilor, colegilor, vecinilor, cunoscuților și necunoscuților... Mulțumesc Asociației Salvează o inimă pentru tot ajutorul și în special domnului Vlad Plăcintă. Vă mulțumesc din tot sufletul meu absolut tuturor celor care ați fost prezenți alături de mine și ați făcut totul posibil atât de repede. Mă înclin cu respect în fața tuturor celor care s-au rugat, au distribuit, au donat și m-au susținut moral. Din puținul vostru ați reușit să faceți imensul meu! Tot ce îmi doresc acum este să vă pot răsplăti efortul cu vești bune”, a adăugat asistenta medicală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
517

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1455

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...