Cristina a murit în Italia, sub ochii fetiței sale de numai 3 anișori. „Prea devreme ai zburat în Rai!”

Pierderea subită a partenerei sale și incapacitatea de a-i salva viața a fost un șoc profund pentru Michele, având în vedere cât de repede s-a produs totul.

Cristina a murit în Italia, sub ochii fetiței sale de numai 3 anișori. „Prea devreme ai zburat în Rai!”

A lăsat satul ei din Moldova și a plecat în lume, în căutarea unui trai mai bun. Și se părea că l-a și găsit. Se căsătorise cu un italian și aveau împreună o fetiță minunată. Însă totul s-a curmat brusc, într-o zi în care nimic nu prevestea nenorocirea ce avea să se năpustească asupra frumoasei familii.

Maria Cristina Bejenaru avea 43 de ani și locuia în Roma. Luni, 3 iulie, Cristina s-a stins în fața fiicei și a partenerului ei. Moldoveancă din Săcăleni, comuna Poienari, județul Neamț, Cristina era împreună cu Michele proprietara unei pizzerii din Roma.

Cristina se afla împreună cu fetița sa de 3 ani, nepoata de 16 ani și partenerul ei, Michele, petrecând ziua în natura idilică a parcului natural Bracciano-Martignano din regiunea Lazio, Roma.

Luni, 3 iulie, erau în ziua lor liberă și după ce au servit prânzul, Cristina și nepoata de 16 ani au intrat să facă baie în apele lacului Martignano.

După câteva secunde, ambele au început să se simtă rău. Nepoata sa de 16 ani, care era cu ea în apă, a început să se simtă slăbită și a cerut imediat ajutor. Din fericire, a fost văzută și salvată de niște tineri prezenți în apropiere. Tânăra a fost transportată de urgență cu elicopterul la policlinica Gemelli din Roma.

Pentru Cristina nu s-a mai putut face nimic. Ea a decedat sub ochii disperați ai partenerului său și ai fetiței sale de numai 3 anișori.

La fața locului, pe lângă personalul medical de la 118, au sosit și carabinierii din Bracciano. Medicul legist care a intervenit alături de militari trebuie acum să stabilească cauza exactă a decesului. Autopsia poate dezvălui dacă victima și nepoata sa au mâncat ceva în mod particular care le-a cauzat o congestie.

Această tragedie a șocat comunitatea, Cristina Bejenaru era extrem de iubită de rude, colegi și prieteni. Pe profilul ei Facebook se pot citi multe mesaje de condoleanțe deosebit de emoționante.

Pierderea subită a partenerei sale și incapacitatea de a-i salva viața a fost un șoc profund pentru Michele, având în vedere cât de repede s-a produs totul.

„Când anumite știri tragice sosesc pe neașteptate, ca un fulger pe un cer senin, e greu de crezut și nu poți decât să fii șocat și supărat. Cristina Bejenaru, tânără, frumoasă, veselă, însorită, prietenoasă, prea devreme ai zburat în Rai! O ieșire cu familia ta frumoasă și iubitoare s-a transformat într-o tragedie. Aveai o viață înainte pentru a te bucura să-ți faci meseria cu multă pasiune, mereu cu zâmbetul pe buze și atentă la diversele nevoi ale clienților tăi. Oricine a avut plăcerea de a te cunoaște, a simțit că îți era prieten de multă vreme. Odihnește-te în pace, veghind mereu la frumoasa ta prințesă! Te voi purta în gând pentru totdeauna! Ciao, Cristina!”, a scris Tina.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
40

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
26

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...